Informații interesante pentru tine despre Pet-mall.ro

 

Pet-mall.ro este cel mai mare mall dedicat animalelor de casă. Pentru că nu poți avea într-un singur magazin online toate produsele de pe piață din acest domeniu, am ales varianta agregatorului de produse. Găzduim produsele magazinelor online din România care sunt de acord să împartă profitul cu noi.

Nu suntem un magazin online. Suntem un catalog de produse.

Suntem un loc de întâlnire între clienți și magazine online.

Toate linkurile din acest site sunt linkuri afiliate, noi încasând un comision în cazul în care dvs. faceți o cumpărătură ca urmare a unui click pe o propunere de-a noastră. Comisionul nostru NU se adaugă la prețul final de vânzare, el este plătit nouă de către magazinele listate pe pet-mall.ro.

Prin urmare prețurile de pe site-ul nostru sunt aceleași ca ale magazinelor listate și tu nu plătești nimic în plus. Noi suntem compensați de către magazinele online listate pentru munca noastră de a vă aduce prețuri corecte, oferte, campanii și bonusuri interesante.

Cifrele magazinului nostru in mai 2019

 

Pe Fashion-mall.ro sunt listate la momentul lansării:

Facilități Pet-mall.ro

Una dintre cele mai utile facilități ale Pet-mall.ro este formularul de căutare unde puteți insera orice termen de căutare precum: hrană umedă câini, zgarzi pisici, colivii pasari etc.

Listele de produse și produsele favorite pot fi salvate în contul tâu de pe pet-mall.ro.

Abonarea la Newsletter-ul nostru te va aduce la un e-mail distanță de a primii cele mai noi oferte, reduceri, promoții și informații interesante de pe site.

Site-ul nostru are o gamă variată de filtre pentru a te ajuta să găsești produsele dorite cât mai ușor.

  • Filtre de preț
  • Filtre de culoare
  • Filtre de reducere produse
  • Filtre pe producători
  • Filtre pe mărci de produse

Informații utile

La fiecare magazin listat pe Pet-mall.ro veți regăsi pe pagina didicată valoarea coșului de cumpărături de la care transportul este gratuit și o mică descriere utilă a magazinului.

De asemenea la fiecare produs în parte vei regăsi informații cu privire la livrare, returnare și plată.

Ce trebuie să știi produsele listate Pet-mall.ro?

Înformațiile despre produsele aflate pe Pet-mall.ro  sunt furnizate de către magazinele online listate. Informațiile sunt reînprospătate o dată la 2 ore.

Orice neconcordanță între informațiile listate pe site și produsele aflate pe site-urile magazinelor online listate este în totalitate datorată acestor magazine.

Noi facem verificări zilnice și ținem legătura permanent cu magazinele online în dorința de a vă furniza la noi pe site informații cât mai exacte.