Petshop pasari

605 produse
605 produse

Pasarile, un mijloc de relaxare pentru cei stresati


Din ce in ce mai multe persoane au inceput sa isi cumpere pasari in colivie. Datorita gingasiei acestora dar si coloristicii vii a penelor, aceste minunate creaturi sunt preferatele tuturor, atat a celor mici cat si a adultilor. In plus, conform statisticilor realizate de catre cei care isi desfasoara zilnic activitatea profesionala in acest domeniu din strainatate, pasarelele au calitatea asupra oamenilor de a ii calma si de a le elimina stresul. Daca inca nu sunteti una dintre persoanele care detin acasa una sau mai multe pasari in colivie, puteti opta pentru papagali, turturele, canari, nimfe, perusi sau porumbei. In general sunt iubite pasarile mici in colivie dar si persoane, mai ales in strainatate care prefera pasarile mari.


Ce produse trebuie achizitionate pentru pasari

In functie de dimensiunea pasarii sau a pasarilor pe care le aveti, in primul rand trebuie sa le achizitionati o colivie mai mare, astfel incat ele sa se simta libere. Cea mai buna optiune este o colivie cu diferite accesorii pentru acestea, accesorii alese in functie de specia pe care o aveti. In al doilea rand, hrana si suplimentele nutritive sunt si ele la fel de importante, pasarile nu mananca mult insa trebuie sa aveti grija la tipul hranei pe care le-o dati sa consume. De asemenea si apa este foarte importanta, pasarile beau multa apa care trebuie sa fie schimbata cat mai des posibil, deoarece pasarile adora apa curata si proaspata. La capitolul jucarii pentru pasari si aici gama este destul de diversificata in pet shopuri, in functie de fiecare specie in parte gasindu-se de cumparat diferite jucarii. Un lucru foarte important de stiut de catre posesorii de pasari la colivie este acela ca unele specii mor repede daca traiesc singure. Tocmai de aceea este de preferat sa le achizitionati un mic companion din aceiasi specie si astfel sa aveti siguranta ca micuta dumneavoastra pasare nu se plictiseste. In cazul in care preferati sa aveti grija doar de o pasare, in comert gasiti de cumparat accesorii si jucarii special concepute in acest sens, produse care le tin ocupate sau le extenueaza pe timpul zilei si astfel nu mai au timp sa se plictiseasca.

De unde achizitionam cele mai bune produse pentru pasari

In momentul in care avem in intretinere una sau mai multe pasari in colivie, stim deja care sunt cele mai bune pet shop-uri din tara, din punctul de vedere al raportului calitate - pret. Cei care abia acum au cumparat o pasare in colivie trebuie sa stie ca gasesc de achizitionat produse pentru ele in bazar sau in piete, in magazinele locale de profil sau in cele amplasate in malluri. Cu toate acestea, cele mai tentante oferte si reduceri consistente de pret se gasesc tot prin intermediul internetului, produsele putand fi cumparate din sutele de pet shop-uri online din Romania sau de peste hotare. Specialistii recomanda ca inainte sa cumparati produsul dorit pentru pasarea dumneavoastra, sa cautati in mai multe magazine locale sau virtuale si astfel sa aveti siguranta ca o sa beneficiati de cel mai bun pret.

Catalogul nostru aduna la un loc ofertele principalelor magazine online de profi.


Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review