Petshop pisici

4374 produse
4374 produse

Alege doar produse de top pentru pisica ta!


Despre pisici se spune si toata lumea stie, ca sunt cele mai pretentioase animale de companie. Gresit crezut ca aici ne referim la tipul hranei consumate sau la produsele de ingrijire ci strict la faptul ca pisica isi alege stapanul si nu stapanul pe ea. Cercetarile in domeniu facute de profesionistii din strainatate au aratat ca atunci cand o pisica nu te place, mai mult ca sigur ca niciodata nu o vei putea atrage de partea de ta. Tocmai de aceea este recomandat ca in cazul in care iubim pisicile si ne dorim sa le cumparam pentru a ne fi animale de companie, sa ne ingrijim cu atentie de ele inca de prima data de cand le-am adus in noua casa, altfel riscand ca ele sa fuga imediat ce au simtit din partea stapanului lor un strop de neaentie. Pisica este animalul care tanjeste cu adevarat dupa atentia stapanului, isi doreste sa fie integrata in familie imediat si adora sa leneveasca langa stapani, mai ales in zilele racoroase de iarna. Astfel ar fi si pacat ca dupa ce simti ca o pisica te iubeste in adevaratul sens al cuvantului, tu sa nu ii mai dai atentie si sa uiti de ea, pisica in cauza fugind la primul semn de neatentie din partea stapanului. Este indicat sa ii cumparati tot ce este mai bun si indiferent de cat de obosit v-ati simti, sa ii acordati si ei un strop de atentie.

De ce produse are nevoie o pisica

Pisicile, la fel ca si cainii au nevoie de multe lucruri. In primul rand, pisicile sunt creaturi extrem de curate si ingrijite, ele spalandu-se singure de fiecare data cand au ocazia. Chiar si asa, o samponare o data pe luna este necesara din partea stapanului. Pisicile au limba aspra cu un motiv, respectiv acela de a se pieptana singure si de a-si strange singure parul adunat pe limba in stomac, o data pe luna indepartand-ul singure prin tehnica vomei. Astfel, pe langa un sampon special creat pentru rasa pisicii dumneavoastra, in functie de firul de par, aceasta are nevoie si de o perie deasa cu ajutorul careia sa o pieptanati macar o data pe saptamana. Pisicile sunt foarte curate si incearca sa isi ascunda in litiera nevoile pe care le fac. Tocmai de aceea trebuie sa ii cumparati o litiera mare si un nisip de calitate buna, astfel incat sa nu se prinda de picioarele ei si sa faca mizerie in toata casa. O pisica moderna are in garderoba si cateva hainute aranjate in functie de anotimp, accesorii de par sau bijuterii. Hrana pisicii este un subiect sensibil, aceasta necesitand sa fie schimbata la anumite perioade de timp si sa includa atat hrana lichida cat si uscata. O ghilotina pentru unghii este si ea necesara si cateva jucarii in care pisica sa isi ascuta gherutele.

De unde cumparam produse pentru pisici

Produse pentru pisici se gasesc de cumparat in mall-uri in magazinele special amenajate pentru animalele de companie, in magazinele locale de profil insa cea mai variata gama si preturile cele mai bune se gasesc in catalogul nostru online ce aduna la un loc  toate magazinele online de profil.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review