Petshop reptile

252 produse
252 produse

Reptile ca si animale de companie


Chiar daca pentru unii este greu de crezut, trebuie sa stiti ca exista oameni care iubesc reptilele si care le prefera acasa ca si animale de companie. Atunci cand vorbim despre reptile ca si animale de companie, ne referim in general la soparle, scorpioni, broaste testoase, cameleoni, iguane sau serpi. In functie de gusturile si preferintele fiecaruia, reptilele pot fi mai mici sau mai mari, mai multe sau mai putine, de specii comune sau rare. Indiferent de tipul reptilelor pe care o detineti in terarii, mai mult ca sigur stiti ca acestea au nevoie de o ingrijire mai speciala spre deosebire de alte animale de companie. In plus este recomandat ca acestora sa li se dea hrana cu portia, reptilele nestiind cand sa se opreasca din mancat iar daca hrana este prea multa, ele se pot imbolnavi si muri.

Ce produse trebuie cumparate de la petshop atunci cand detinem reptile ca si animale de companie

In momentul in care ne-am decis sa le cumparam celor mici o reptila ca si animal de companie sau pur si simplu o dorim pentru noi ca si parinti, trebuie sa avem in vedere mai multe aspecte, o reptila necesitand mai multa ingrijire spre deosebire de un alt animal de companie precum cainele, pisica sau pestii. In primul rand o reptila trebuie sa vietuiasca intr-un mediu prielnic ei, intr-ul bol sau terariu de marime mult mai mare decat dimensiunile ei, acesta sa fie construit dintr-un material cat mai rezistent posibil astfel incat sa nu se sparga la prima atingere, sa fie inalt pentru ca reptila in cauza sa nu evadeze din el si mai ales sa fie ingrijit corespunzator. Reptila consuma multa apa si tocmai de aceea este bine sa ii cumparati o adapatoare maricica. Din punctul de vedere al hranei aceasta nu trebuie sa fie foarte multa insa cu siguranta ca trebuie sa fie buna, in pet shop gasind de cumparat hrana speciala pentru reptile dar si suplimente nutritive.


De unde cumparam produse pentru reptile atunci cand le detinem ca si animale de companie in terarii

In cazul in care pana acum nu a-ti detinut o reptila ca si animal de companie si habar nu aveti de unde sa ii achizitionati acesteia produse de ingrijire si hrana, puteti da un simplu search pe internet. De asemenea, produse pentru reptile gasiti de cumparat si in magazinele locale de profil sau in petshop-urile amplasate in mall. O gama mult mai variata de produse pentru reptile o gasiti totusi prin intermediul mediului virtual, aici exercitandu-si activitatea zilnica profesionala in Romania sau peste hotare nenumarate pet shop-uri online care pun la dispozitia doritorilor o gama variata de produse de cea mai buna calitate pentru animalele de companie, inclusiv pentru reptile, de multe ori la preturi mult mai mici spre deosebire de cele practicate in magazinele locale de profil. Pet-mall.ro aduna la o la un loc cele mai importante magazine de profil pentru ca tu sa poti face o comparatie cat mai buna de preturi si calitate..

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review