Petshop rozatoare

634 produse
634 produse

Rozatoarele, animale de companie iubite de cei mici si considerate interesante de catre adulti


Rozatoarele sunt pentru unii preferate ca si animale de companie mai ales datorita faptului ca ele sunt extrem de jucause, ele iubind sa faca miscare. Rozatoarele sunt ierbivore dar cu toate acestea au un sistem digestiv mare, ceea ce inseamna ca si mananca mult, cateodata chiar prea mult pentru dimensiunea pe care o au. Este recomandat ca inainte sa cumperi o rozatoare ca si animal de companie sa te documentezi foarte bine in privinta comportamentului pe care o are rozatoarea pe care o ai in vedere ca si animal de companie. Unele sunt mai jucause, altele mai linistite si tocmai de aceea rozatoarele ca si animale de companie nu pot fi pe placul tuturor, sau in functie de specie unele sunt placute, altele nu. In momentul in care discutam despre rozatoare ca si animale de companie, lista este destul de vasta avand de unde alege, respectiv – hamsterul, porcusorul de Guineea, veverita domestica, sinsila, soarecele, gerbilul, octodonul si in unele tari orientale chiar si sobolanul este o rozatoare preferata ca si animal de companie. In functie de specia aleasa, fiecare rozatoare in parte are nevoie de propriile ei ingrijiri, de hrana diferita sau de jucarii.


Ce produse putem cumpara din petshop pentru rozatoare

Atat in petshopurile din tara cat si in cele din strainatate gasim de cumparat multe produse pentru micile noastre rozatoare pe care le tinem ca si animale de companie. Cu toate acestea este indicat sa va documentati pe internet sau in revistele de specialitate, in functie de specia pe care o detineti ce produse sunt recomandate. La modul general, in primul rand acestea trebuie sa detina o cusca maricica, o cusca in care ele sa se plimbe fara sa observe ca sunt ingradite. Cusca se alege in functie de dimensiunea rozatoarei. In al doilea rand, in comert gasiti si diferite accesorii pentru cusca dar si produse de igiena must – have pentru orice rozatoare. Din punctul de vedere al hranei consumate de catre ele, aceasta difera de la specie la specie insa este foarte important ca adapatorile si castroanele in care se procura hrana sa fie considerabil de mari, despre rozatoare stiindu-se ca iubesc multa apa proaspata si curata dar mai ales ca mananca considerabil de mult. In plus este necesar sa le achizitionati si suplimente nutritive. Daca preferati sa va plimbati rozatoarea peste tot cu dumneavoastra, nu uitati sa cumparati si o cusca de transport special conceputa pentru ea. Nu trebuie uitat nici de jucarii, mai ales rozatoarele mici iubind miscarea. Spre exemplu daca aveti soricei sau hamsteri puteti sa le luati acestora rotite pe care ei sa le invarta si astfel sa se extenueze pana ii ia somnul.

Locuri de unde putem cumpara produse pentru rozatoare

Mediul virtual abunda de pet shop-uri online care pun la dispozitia clientilor o gama variata de produse pentru rozatoare ca si animale de companie, cu oferte tentante de pret sau reduceri consistente. Noi am cautat sa le adunam pe toate in catalogul nostru aonline. De asemenea, produse pentru rozatoare se gasesc de cumparat si in magazinele locale de profil sau in pet shop-uile amplasate in mall.
Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review